Logo Van Der Sluis Voeding
 (0)

Van der sluis voeding

Voedingsadvies

Gevarieerde Voeding voor Een Gezond Leven

Wij geloven in gevarieerde voeding zonder supplementen, waarbij een gezonde balans tussen verschillende voedingsmiddelen centraal staat. Ontdek de mogelijkheden om jouw gezondheid te verbeteren met onze diverse programma's en adviezen.

Geen Crashdiëten, Wel Duurzame Verandering

Bij Van Der Sluis Voeding geloven we niet in crashdiëten. Ons doel is om duurzame veranderingen te bewerkstelligen die passen bij jouw levensstijl en doelen, zodat gezond eten een natuurlijk onderdeel wordt van jouw leven.

Maatwerk voor Jouw Gezondheid

Elke voedingsstof wordt apart behandeld in jouw op maat gemaakte voedingsadvies. We bekijken je inname van essentiële voedingsstoffen zoals vetten, koolhydraten, eiwitten, vezels, zout, vocht en vitamines, en bieden suggesties om een gebalanceerde inname te garanderen.

Ontdek een Duurzaam Gezond Voedingspatroon

Je wilt afvallen, je wilt gezonder eten of je wilt je energieker voelen? Je bent klaar met crashdiëten en je bent op zoek naar een gezond voedingspatroon voor de lange termijn.

Jouw Partner in Gezonde Voeding

Van Der Sluis Voeding richt zich op voedingsadvies en -begeleiding naar een gezond eetpatroon. Wij geloven in de kracht van plantaardige voeding, gebaseerd op de Schijf for life voor een gebalanceerd leven.

Persoonlijk Voedingsadvies op Maat

Het advies is gebaseerd op jouw huidige voedingspatroon. Wij nodigen je uit om gedurende één week een voedingsdagboek bij te houden en enkele relevante vragen te beantwoorden. Op basis hiervan ontvang je een persoonlijk advies afgestemd op jouw behoeften en doelen.

WFPB

Het promoten van Whole Food Planted Based, of te wel onbewerkte plantaardige voeding is het doel van Van Der Sluis Voeding.

Dieetvrij

Dieeten werken niet. Verandering die niet voelt als een opgave wel. Om resultaat te bereiken dien je consesies te doen, maar kun je blijven genieten.  

Recepten

Met de uitgebreide kookervaring aanwezig in ons team zul je altijd een recept krijgen om te koken in je eigen stijl, op je eigen niveau en naar je eigen smaak.

Detox

Voeding kan een verslaving worden. Wij helpen je om van je eetverslaving af te komen. Door een gerichte detox in enkele weken van die hunkering af.